Venezia fra Mayflower -50%

Venezia er Mayflowers nyeste “tubegarn” i en superlækker og blød blanding af GOTS bomuld og RWS merinould. Den giver en let og luftig struktur til dit strik og kan også bruges til hækling. Strikkes hurtigt på pind 5,5-6 mm og har en vejl. strikkefasthed på 17m = 10cm. Se mere info nederst på siden og inde på hver farve.


{{product.Title}}

({{::product.Stock}})

De bløde merinould-fibre i Venezia garnet, holdes sammen i en lige så blød bomuldstube. Dette givet et meget luftigt og lækkert garn som kan bruges til så meget. Bomulden er økologisk og GOTS certificeret - godt for natur, miljø og mennesker. Merino ulden er mulesing-fri og RWS mærket. Denne mærkningsordning sikrer god dyrevelfærd til fårene. Du kan læse mere om de godkendte mærkningsordninger på Mayflowers hjemmeside.

Lavet af 70% øko bomuld og 30% ren ny uld (merino).  Løbelængde ca. 105 m /50g. Vejledende strikkefasthed: 17m x 23p = 10x10 cm. Anbefalet pinde: 5,5-6 mm. Vask: Håndarbejde af Venezia skal håndvaskes og liggetørre. Tåler ikke strygning, rens og tørretumbler.

Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA JCB Maestro MobilePay