Handelsbetingelser

Garnhyttens handelsbetingelser

Her kan du læse butik Garnhyttens handelsbetingelser.

14 dages fuld returret. Gælder alle varer (undtagenudsalgsvarer,  løsopskrifter og opskrifthæfter) så længe de returneres i ubrugt, hel og pæn stand, og ved samtidig fremvisning af gyldig bon fra Garnhytten eller garnkits.dk. Varerne må ikke lugte af røg eller madvarer, og jeg forbeholder mig ret til fx at kontrollere returneret garns vægt hvis tvivl. Opfylder varerne disse krav, kan du få pengene retur eller bytte til andre varer. Varer ældre end 14 dage refunderes ikke, se herunder: 

6 ugers bytteret. Gælder garn og plomberede varer (ikke udsalgsvarer), så længe de returneres i ubrugt, hel og pæn stand, og ved samtidig fremvisning af gyldig bon fra Garnhytten Frederikssund. Varerne må ikke lugte af røg eller madvarer, og jeg forbeholder mig ret til fx at kontrollere returneret garns vægt hvis tvivl. Opfylder varerne disse krav, kan du bytte til andre varer eller få en tilgodeseddel til butikken.

Forudbestilling med ”Take Away” i shoppen. Du er altid velkommen til at forudbestille varer ved brug af shoppens Take Away funktion. Bestil på www.garnkits.dk. Take Away er åben til afhentning tirsdag til fredag. Betaling sker først endeligt når du har hentet varerne.

Bestilling af varer som ikke er på lager i butikken. Det er muligt at bestille varer hjem fra mine leverandører, mod forudbetaling af det fulde beløb. Jeg sender SMS eller ringer når varerne er klar til afhentning.

Råd og vejledning - er naturligvis altid gratis for butikkens kunder, under hensyntagen til butikkens øvrige kunder. Velkommen i min butik - jeg glæder mig til at se dig!

Marianne Porsborg /Garnhytten Frederikssund. Rev. 22. maj 2021.


Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB Maestro MobilePay