Tilbud
DELMA 1 /Tyk islandsk uld

DELMA 1 /Tyk islandsk uld

Pris fra 309,00 DKK 352,00 DKK


Delma 1 sweater i islandsk uld

Her kan du strikke Doggerland Designs DELMA sweater i tyk uldgarn - Alafosslopi /Istex. Et klassisk islandsk uldgarn som varmer ekstra godt på grund af uldens indhold af både underuld og dækhår. Modellen er lidt oversize, har masser af rib, vrangen ud på glatstrikning - på ryg og forstykke, samt længere rib bagpå end foran og åben i siderne, som smart detalje.

Delma strikkes helt klassisk nedefra og op, med ryg -forstykke og ærmer hver for sig, som samles ved montering til sidst. Denne gamle teknik letter arbejdet for håndled og arme, og giver et godt "hold" til den færdige model på grund af sammensyningerne.

Når man strikker med islandsk garn skal man altid vente med at "dømme" struktur og kvalitet, til man er færdig med at strikke -og har vasket sit nye produkt. Islandsk garn forvandler sig nemlig efter første vask - og bliver blødere, mere vamset og superflot i strukturen.

Størrelser: S/M (M/L) L/XL (XL/XXL) XXL/XXXL

Vidde ca.: 110 (120) 129 (139) 149 cm

Længde ca.: 53 (58) 63 (68) 73 cm

Strikkefasthed: 12,5m x 19p = 10x10 cm

Vejl. pinde: Pinde 7 (strik evt. frem og tilbage på en rundpind 60 cm) og rundpind 40 cm, 7 mm (til halskanten).

Kittet består af original Delma-opskrift og garn i valgte farve, nok til valgte størrelse samt en mulepose i økologisk bomuld. Kittet kan ikke deles.

Design og copyright: Doggerland Design

Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB Maestro MobilePay