Sikker betaling
Doggerland Designs webshop garnkits.dk modtager betaling med Dankort, VISA-Dankort, MobilePay og internationale betalingskort. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når ordren/varen afsendes. Shoppen garnkits.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.
  
 
Billig og sikker levering/forsendelse (uden omdeling) til kunder i Danmark
Alle ordrer sendes som pakkepost til en pakkeshop/pakkeboks i nærheden af kundens bopæl, så vidt muligt ikke længere væk end 5 km. Pris reguleres efter transportørens prisblad, men er altid billigere end dagspriserne på pakkeporto.

Levering (MED omdeling) til kunder i Danmark
garnkits.dk sender naturligvis også ordrer som pakkepost med omdeling til adresser i Danmark, såfremt kunden ønsker dette. Levering med omdeling til kundens adresse sendes til anden pris end uden omdeling.


Generelt om levering til kunder i Danmark
garnkits.dk efterstræber at yde en kort ekspeditions- og leveringstid på ordrer i webshoppen, på 1-2 (hver)dage, gældende for ordrer modtaget inden kl. 10.00 på hverdage. I udsalgsperioder kan ekspeditionstiden dog være lidt længere. Vi sørger for sikker levering med GLS eller DAO 365 (i Danmark) og Postnord (udlandet). Alle ordrer sendes som pakkepost, med mindre andet aftales skriftligt med kunden. Når ordren sendes som pakkepost, kan dine varer altid trackes/søges på transportørens hjemmeside. Doggerland Design og garnkits.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos den anvendte transportør. Ønskes levering med omdeling (til din adresse i Danmark) kan dette vælges mod ekstra fragtgebyr (se ovenstående). Ordrer fra kunder i Grønland sendes med Postnord.
 
Miljøvenlig og sikker indpakning af alle forsendelser
Doggerland Design kombinerer sikkerhed og miljøhensyn ved forsendelse af dine varer købt i garnkits.dk. Det betyder, at vi fx anvender indpakningspapir, kuverter, papkasser og plastikposer så vidt muligt fremstillet af genbrugsmateriale. Fx anvender vi stærke e-post plastikposer fremstillet af 100% genanvendt LD-PE plast (og produceret på dansk fabrik), til forsendelse af garnordrer mv. Tilbehør, bøger og vaskemidler indpakkes i beskyttende bobbelplast, i håb om at kunden enten genanvender bobbelplasten eller kaserer den forsvarligt som brandbart affald. Når vi sender varer i papkasser, anvender vi ofte genbrugspapkasser, som altid er tjekket for styrke og holdbarhed inden genanvendelse.
 
Levering til private kunder i Sverige og Norge.
Doggerland Design og garnkits.dk handler også gerne med private kunder i Sverige og Norge. Se aktuelle fragtpris ved ordreafgivelse. Leveringstiden er afhængig af distributørens leveringstider (op til 5-6 dage), men garnkits.dk efterstræber at afsendelse fra lager sker inden for 1-2 (hver)dage fra ordrens modtagelse. Ordren sendes til pakkeshop i nærheden af kundens adresse i Sverige og Norge. Det er ikke muligt at tilvælge omdeling ved ordrer til Sverige og Norge.
 
cachbackAPP - loyalitetsprogram til danske kunder

Doggerland Design - med garnshoppen garnkits.dk og butikken Garnhytten i Jægerspris, er en del af Danmarks nemmeste loyalitetsprogram, cashbackAPP.

Spar penge hver gang du handler hos os. Det eneste du skal gøre, er at downloade appen, tilmelde dit Dankort, handle her i shoppen - eller komme ned i Garnhytten og betale med dit tilmeldte Dankort. Så sparer du penge, hver gang du handler hos os. Du kan downloade appen her. Doggerland Design giver lige nu 10% rabat gennem cashbackAPP programmet og forbeholder sig ret til at ændre på rabatsats og vilkår. 


Gavekort
Gavekort købt i Doggerland Designs webshop garnkits.dk er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen. Gavekortet kan bruges ved køb af varer enten i garnkits.dk eller ved køb af varer i Doggerland Designs butik: Garnhytten, Thyrasvej 40, 3630 Jægerspris. Gavekortet er nummereret og kan kun indløses/bruges 1 gang. Gavekortet må ikke kopieres. Ved brug af gavekortet i webshoppen, skrives gavekortets dato og nummer i bemærkningsfeltet på ordren, hvorefter gavekorts beløbet fratrækkes ordren manuelt ved den afsluttende ekspedition og fakturering. Bruges hele gavekortets beløb ikke på en ordre i webshoppen, eller ved et køb i Garnhytten, udstedes et tilgodebevis på restbeløbet pr. mail til gavekortsindehaveren, som herefter kan bruges på samme måde som et gavekort.


Reklamationsret

Doggerland Design yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens modtagelse og normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert anvendelse eller ringe vedligeholdelse. Ikke overholdt strikkefasthed er f.eks. en forkert anvendelse af garn og opskrift, og reklamationsretten dækker således ikke.

Mere om reklamationsret - Forbehold for udsving i vægt og løbelængde på garn
Doggerland Design/garnkits.dk tager forbehold for, at såvel vægt som løbelængde på garn kan svinge op til +/- 10% i forhold til den angivne vægt og løbelængde (afhængig af især luftfugtighed). Vægt og løbelængde på garn købt hos garnkits.dk er, som hos andre garnbutikker, fra leverandørens side angivet som et cirka tal, og afvigelser i vægt og løbelængde på garn inden for de nævnte grænseværdier, hører således ikke ind under reklamationsretten.

Mere om reklamationsret - Forbehold for fejl og mangler i opskrifterne
Doggerland Design tager forbehold for eventuelle fejl og mangler i opskrifterne. Finder du en fejl, eller er du i tvivl om opskriftens anvisninger, så skriv endelig en mail til os - eventuelt med telefonnummer, så vi kan hjælpe dig igennem opskriften!

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen ved modtagelse, skal meddeles Doggerland Design indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning eller efter aftale eventuel kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Doggerland Design returneringsomkostninger i rimeligt omfang og i henhold til købeloven.
 
Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

garnkits.dk /Doggerland Design
Jernbanegade 21, st. tv.
3600 Frederikssund
mail: info@doggerlanddesign
Mobil: +45 52175702
Varereturnering skal foregå til ovenstående adresse. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan eventuelt også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os, ligeledes på ovenstående adresse. Det er ikke et krav, men ekspeditionen af din varereturnering fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registrering- og kontonummer for bankkonto hvortil evetuel refusion kan foregå, samt kopi af eventuel forudgående korrespondance med videre.
 
Retur- og fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt* af Doggerland Design, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.
* =Bemærk: ønsker du den fulde købspris refunderet, skal du returnere varen i pæn og ubrugt stand, med ubrudte banderoler (garn) og i det hele taget anvendelige for videresalg. Ligeledes vil andre returvarer blive vurderet og godkendt af Doggerland Design i.f.t. stand mv., inden vi refunderer købsprisen, eller del af købsprisen til dig (ligeledes i henhold til købelovens bestemmelser). Er du i tvivl, så send os gerne en mail inden du returnerer varen.

 

Returseddel og pakkeporto ved returnering
Kunder med adresse i Danmark og Sverige kan med fordel købe pakkeporto på Doggerland Designs returportal hos pakkelabels.dk på dette link: Returnering - klik her. Ved brug af denne tjeneste får kunden rabat på pakkeportoen (pakkelabel) idet garnkits.dk /Doggerland Design betaler en stor del af returportoen. Udenlandske kunder (uden for Danmark og Sverige) bedes venligst selv sørge for køb af pakkeporto i hjemlandet ved eventuel returnering af varer købt hos garnkits.dk. Returseddel kan også fås ved henvendelse på mail: info@doggerlanddesign.dk. Misbruges Doggerland Designs returportal bortfalder returretten.


Refusion
I tilfælde af eventuel aftalt nedslag i pris på modtagede varer, eller på returnerede varer, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen, i henhold til gældende lovgivning. Refusion sker normalt ved bankoverførsel, og Doggerland Design har derfor brug for oplysninger om registrerings- og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan derfor oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform. Alternativt kan refusion også ske kontant, ved kundes personlige fremmøde med ovenstående/nævnte dokumentation mv., i Doggerland Designs butik Garnhytten på aftalt tidspunkt eller i Garnhyttens almindelige åbningstider (se shoppens forside).

Køb af løsopskrifter
Nogle opskrifter kan købes som løsopskrifter her i shoppen. Prisen på Istex opskrifter er aktuelt kr. 49,00. Købes en Istex opskrift uden samtidig køb af garn som passer til opskriften i passende mængde, fastholdes prisen på kr. 49,00 /stk. Købes garn som passer til opskriften i passende mængde, fratrækkes kr. 29,00 manuelt ordren ved ekspedition, sådan at kunden ved køb af opskrift og garn sammen opnår en "kitrabat". Løsopskrifter - og opskrifter fra strikke- eller hæklekits byttes ikke og tages heller ikke retur.

Marianne Damgaard Porsborg
garnkits.dk v/Doggerland Design

Handelsbetingelser er opdateret den 20. august 2019
 
Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB Maestro MobilePay