Handelsbetingelser

Den 1/1-23:

Shoppen garnkits.dk ophører med at sælge garn og tilbehør til strik og hækling og UDSALG er startet

 

Sikker betaling

Doggerland Designs webshop garnkits.dk modtager betaling med Dankort, VISA-Dankort, MobilePay og internationale betalingskort. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når ordren/varen afsendes. Shoppen garnkits.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Vi tager ingen kortgebyrer.

 

Fragt, levering og afhentning

 

Billig og sikker levering/forsendelse (uden omdeling) til kunder i Danmark

Alle ordrer valgt med forsendelse til pakkeshop/pakkeboks, sendes til en pakkeshop i nærheden af din bopæl, så vidt muligt ikke længere væk end 5 km. Pris reguleres efter transportørens prisblad og er altid billigere end gennemsnitlige dagspriser.


Levering (MED omdeling) til kunder i Danmark 
garnkits.dk sender naturligvis også ordrer som pakkepost med omdeling til privatadresser i Danmark, såfremt du ønsker dette. Garnkits.dk bruger GLS eller DAO365 til levering til hjemmet. Pris reguleres efter transportørens prisblad. Der ydes ikke gratis levering ved forsendelse med omdeling til privatadresser under garnkits.dks ophør med garnsalg.

Generelt om levering til kunder i Danmark

garnkits.dk efterstræber at yde en kort ekspeditionstid (samme dag eller 1 hverdag) og kort leveringstid. Leveringstiden er dog afhængig af vores fragtmænds leveringstid som aktuelt er 1-2 hverdage. På hverdage tilstræber vi at alle ordrer modtaget inden kl. 14.00 sendes samme dag. I udsalgsperioder, helligdage og de store ferieperioder, kan ekspeditionstiden dog være lidt længere. Vi sørger for sikker levering, primært med GLS eller DAO 365 i Danmark.

 

Alle ordrer sendes som pakkepost for at øge sikkerheden i forsendelsen. Når ordren sendes som pakkepost, kan dine varer altid trackes/søges på transportørens hjemmeside. Ønskes levering med omdeling (til din adresse i Danmark) kan dette vælges mod ekstra fragtgebyr (se ovenstående). 

Køber du for over kr. 450,- er fragten gratis ved levering til pakkeshops i Danmark.

 

 

Levering til kunder i Sverige

garnkits.dk sender også ordrer til kunder i Sverige, som pakkepost til pakkeshop i nærheden af kundens adresse.

 

Reservering af varer/ordrer under udsalg

Ønskes en kunde at en ordre skal afsendes fra garnkits.dk senere end shoppens normale ekspeditionstid (se ovenstående) eller ønsker kunden at afhente en ordre senere end 2 efter bestilling (se her under) vil ordren blive pakket og gjort klar, samt betaling gennemført inden for garnkits.dk normale ekspeditionstid.

 

Afhentning af ordrer hos garnkits.dk /Doggerland Design

Det er muligt at afhente ordrer på minimum kr. 250,- hos garnkits.dk

 

Alle hverdage mellem kl 10 og 17 (undtagen helligdage og ferier og hvis andet er nævnt i shoppen)

 

Bestil senest kl 10.00 hvis du ønsker at hente samme dag (tirs- eller torsdag)

 

Skriv gerne ønskede afhentningsdag og tidspunkt i ordrens kommentarfelt for at lette ekspeditionen.

Undlad venligst at bestille ordrer til afhentning tidligere end 2 dage før ønskede afhentningsdag.

 

Ved afbud, kontakt Marianne på mobil 5217 5702 hurtigst muligt, så ny aftale kan laves.

Uafhentede ordrer fratrækkes kr. 50,- i ekspeditionsgebyr ved annullering og tilbagebetaling af ordren. Adresse:

 

garnkits.dk /Doggerland Design

Kirkegade 24A, Ferslev

4050 Skibby

 

Miljøvenlig og sikker indpakning af alle forsendelser

Doggerland Design kombinerer sikkerhed og miljøhensyn ved forsendelse af dine varer købt i garnkits.dk. Det betyder, at vi fx anvender indpakningspapir, kuverter, papkasser og plastikposer så vidt muligt fremstillet af genbrugsmateriale. Fx anvender vi overvejende e-post plastikposer fremstillet af 100% genanvendt LD-PE plast (produceret på dansk fabrik), til forsendelse af garnordrer mv. Tilbehør, bøger og vaskemidler indpakkes i beskyttende bobleplast, i håb om at du enten genanvender bobleplasten eller kasserer den forsvarligt som brandbart affald. Når vi sender varer i papkasser, anvender vi ofte genbrugspapkasser, som altid er tjekket for styrke og holdbarhed inden genanvendelse.


Gavekort - før 1. januar 2023
Gavekort købt i Doggerland Designs webshop garnkits.dk er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen. Gavekortet sendes pr. e-mail med en kode som kan anvendes i shoppen, ved indtastning af koden på ordrens betalingssiden. Gavekortets beløb trækkes automatisk fra beløbet i kurven. 

Gavekort købt i butik Garnhytten Frederikssund er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen, og kan anvendes i shoppen ved henvendelse på mail: info@doggerlanddesign.dk.

Reklamationsret
Doggerland Design yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens modtagelse og normale anvendelse. 

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert anvendelse, opbevaring eller ringe vedligeholdelse. Ikke overholdt strikkefasthed er f.eks. en forkert anvendelse af garn og opskrift, og reklamationsretten dækker således ikke. 
Reklamation over fejl og mangler, skal meddeles Doggerland Design indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning eller efter aftale eventuel kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Doggerland Design returneringsomkostninger i rimeligt omfang og i henhold til købeloven.

 

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:


garnkits.dk /Doggerland Design

Kirkegade 24A, Ferslev

4050 Skibby

mail: info@doggerlanddesign.dk
Mobil: +45 5217 5702

 

Varereturnering skal foregå til ovenstående adresse. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan eventuelt også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os, ligeledes på ovenstående adresse (kun ved forudgående aftale).

Det er ikke et krav, men ekspeditionen af din varereturnering fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registrering- og kontonummer for bankkonto hvortil eventuel refusion kan foregå, samt kopi af eventuel forudgående korrespondance med videre.

  

Fejl og mangler i opskrifterne
Finder du en fejl, eller er du i tvivl om opskriftens anvisninger, så skriv endelig en mail til os - eventuelt med telefonnummer, så vi kan hjælpe dig igennem opskriften. Doggerland Design står ikke til ansvar for fejl i leverandørers opskrifter, og tager ligeledes forbehold for mulige fejl og mangler i Doggerland Designs egne opskrifter.

 

Fortrydelsesret ved køb af fysiske varer

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesretten gælder ikke køb af digitale varer (se herunder).

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fragtomkostningerne på din ordre refunderes ikke ved fortrydelse og returnering.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@doggerlanddesign.dk eller benytte fortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne (og vedlagt din ordre i papirformat). Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

 

Fortrydelsesret ved køb af digitale varer/opskrifter

Ved køb af digitale varer/opskrifter accepterer du samtidig at fortrydelsesretten på det digitale produkt bortfalder.

 

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb af et fysisk produkt, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Du er velkommen til at købe en billig returlabel i shoppen.

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi (f.eks. ubrudte banderoler og ubrugt garn), og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Ved modtagelse af returnerede varer tjekkes de på shoppens lager, i forhold til fx stand og vægt (garn) og varens salgsværdi - og det beløb som kan refunderes vurderes ud fra dette kontroltjek.

Er du i tvivl, så send os gerne en mail inden du returnerer varen.

 

Returnering af garnkits (pakker med garn og opskrifter)

Fortryder du købet af et garnkit (også kaldet strikkekit) med garn og opskrift samlet i en pakke/pose, gælder særlige regler for returnering, iht ovenstående omkring varens stand. For at du kan få fuld pris refunderet for et garnkit, skal pakken/posen være ubrudt og/eller celofanposen med opskriften skal være hel og uåbnet. Såfremt du vælger at beholde opskriften og returnerer garnet fra kittet, tilbageholdes kr. 99,- for opskriften. Du er også velkommen til at returnere garnkittet helt uåbnet, eventuelt ved at afvise modtagelsen af pakken.

 

Returnering af løsopskrifter

Fortryder du købet af en løsopskrift skal den være i synlig hel og ubrugt stand og i ubrudt cellofanpose. Såfremt garnkits.dk vurderer at varen har mistet værdi, gælder betingelsen under punktet "Varens stand, når du sender den retur".

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet (iht. gældende Markedsføringsregler), fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Køb af løsopskrifter
Løsopskrifter samt opskrifter fra strikkekits og hæklekits byttes og refunderes ikke. Se betingelser ovenover. Opskrifter købt til download fra mail refunderes ej heller.

 

 

Returseddel og pakkeporto ved returnering
Kunder med adresse i Danmark kan med fordel købe pakkeporto på Doggerland Designs returportal hos pakkelabels.dk/Shipmondo på dette link: Returnering - klik her. Ved brug af denne tjeneste får kunden rabat på pakkeportoen (pakkelabel) idet garnkits.dk /Doggerland Design betaler en del af returportoen.

Udenlandske kunder (uden for Danmark og Sverige) bedes venligst selv sørge for køb af pakkeporto i hjemlandet ved eventuel returnering af varer købt hos garnkits.dk. Returseddel kan også fås ved henvendelse på mail: info@doggerlanddesign.dk.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på vores adresse mod forudgående aftale.

 

 

Refusion
I tilfælde af eventuel aftalt nedslag i pris på modtagede varer, eller på returnerede varer, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen, i henhold til gældende lovgivning. Refusion sker normalt ved bankoverførsel, og Doggerland Design har derfor brug for oplysninger om registrerings- og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan derfor oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

 

 

Udsalg og rabat
Ved tilbud og udsalg af garn med rabat på mere end 10% kan levering af samme indfarvning/partinummer på alle nøgler garn i ordren ikke garanteres.

 

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Marianne via info@doggerlanddesign.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 

 

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

 

Personoplysningerne registreres hos Doggerland Design og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på garnkits.dk er Doggerland Design. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på:
info@doggerlanddesign.dk.

Marianne Damgaard Porsborg

garnkits.dk v/Doggerland Design

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

garnkits.dk /Doggerland Design

Kirkegade 24A, Ferslev

4050 Skibby

mail: info@doggerlanddesign.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 4. marts 2023

 
Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA JCB Maestro MobilePay