Handelsbetingelser

Sikker betaling

Doggerland Designs webshop garnkits.dk modtager betaling med Dankort, VISA-Dankort, MobilePay og internationale betalingskort. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når ordren/varen afsendes. Shoppen garnkits.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Vi tager ingen kortgebyrer.
  

 

Fragt

Billig og sikker levering/forsendelse (uden omdeling) til kunder i Danmark

Alle ordrer sendes som pakkepost til en pakkeshop/pakkeboks i nærheden af din bopæl, så vidt muligt ikke længere væk end 5 km. Pris reguleres efter transportørens prisblad, men er altid billigere end dagspriserne på pakkeporto.

Levering (MED omdeling) til kunder i Danmark 
garnkits.dk sender naturligvis også ordrer som pakkepost med omdeling til adresser i Danmark, såfremt du ønsker dette. Garnkits.dk bruger GLS eller DAO365 til levering til hjemadresser, og prisen er lidt højere end forsendelse til pakkeshop, dog stadig med rabat ift dagspriserne.


Generelt om levering til kunder i Danmark

garnkits.dk efterstræber at yde en kort ekspeditionstid (samme dag eller 1 dag) og kort leveringstid - dog afhængig af vores fragtmænds leveringstid som aktuelt er 2-4 dage. På hverdage tilstræber vi at alle ordrer modtaget inden kl. 16.00 sendes samme dag. I udsalgsperioder, helligdage og de store ferieperioder, kan ekspeditionstiden dog være lidt længere. Vi sørger for sikker levering, primært med GLS eller DAO 365 i Danmark.

Alle ordrer sendes som pakkepost. Når ordren sendes som pakkepost, kan dine varer altid trackes/søges på transportørens hjemmeside. Ønskes levering med omdeling (til din adresse i Danmark) kan dette vælges mod ekstra fragtgebyr (se ovenstående). 

Køber du for over kr. 600,- er fragten gratis, både ved levering til pakkeshops og med omdeling til privatadresser i Danmark.

 

Levering til private kunder i Grønland, Sverige og Norge.
Doggerland Design og garnkits.dk handler også gerne med private kunder i Sverige, Grønland og Norge. Se den aktuelle fragtpris ved ordreafgivelse. Leveringstiden er afhængig af distributørens leveringstider, men garnkits.dk efterstræber at afsendelse fra lager sker inden for 1 (hver)dag fra ordrens modtagelse. Ordren sendes til pakkeshop/posthus i nærheden af din adresse. Det er ikke muligt at tilvælge omdeling til privatadresser ved ordrer til Sverige, Grønland og Norge. MIDLERTIDIGT UDE AF DRIFT.

 

Miljøvenlig og sikker indpakning af alle forsendelser

Doggerland Design kombinerer sikkerhed og miljøhensyn ved forsendelse af dine varer købt i garnkits.dk. Det betyder, at vi fx anvender indpakningspapir, kuverter, papkasser og plastikposer så vidt muligt fremstillet af genbrugsmateriale. Fx anvender vi overvejende e-post plastikposer fremstillet af 100% genanvendt LD-PE plast (produceret på dansk fabrik), til forsendelse af garnordrer mv. Tilbehør, bøger og vaskemidler indpakkes i beskyttende bobleplast, i håb om at du enten genanvender bobleplasten eller kasserer den forsvarligt som brandbart affald. Når vi sender varer i papkasser, anvender vi ofte genbrugspapkasser, som altid er tjekket for styrke og holdbarhed inden genanvendelse.


Gavekort
Gavekort købt i Doggerland Designs webshop 
garnkits.dk er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen. Gavekortet kan bruges ved køb af varer enten i garnkits.dk eller ved køb af varer i Doggerland Designs butik: Garnhytten. Gavekortet er nummereret og kan kun indløses/bruges 1 gang. Gavekortet må ikke kopieres. Ved brug af gavekortet i webshoppen, skrives gavekortets dato og nummer i bemærkningsfeltet på ordren, hvorefter gavekorts beløbet fratrækkes ordren manuelt ved den afsluttende ekspedition og fakturering. Bruges hele gavekortets beløb ikke på en ordre i webshoppen, eller ved et køb i Garnhytten, udstedes et tilgodebevis på restbeløbet pr. mail til gavekortsindehaveren, som herefter kan bruges på samme måde som et gavekort.

Reklamationsret
Doggerland Design yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens modtagelse og normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert anvendelse eller ringe vedligeholdelse. Ikke overholdt strikkefasthed er f.eks. en forkert anvendelse af garn og opskrift, og reklamationsretten dækker således ikke.

Mere om reklamationsret - Fejl og mangler i opskrifterne
Finder du en fejl, eller er du i tvivl om opskriftens anvisninger, så skriv endelig en mail til os - eventuelt med telefonnummer, så vi kan hjælpe dig igennem opskriften!
Reklamation over fejl og mangler, skal meddeles Doggerland Design indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning eller efter aftale eventuel kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Doggerland Design returneringsomkostninger i rimeligt omfang og i henhold til købeloven.

 

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:


garnkits.dk /Doggerland Design 

Jernbanegade 21, st. tv.

3600 Frederikssund

mail: info@doggerlanddesign.dk
Mobil: +45 5217 5702

 

Varereturnering skal foregå til ovenstående adresse. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan eventuelt også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os, ligeledes på ovenstående adresse. Det er ikke et krav, men ekspeditionen af din varereturnering fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registrering- og kontonummer for bankkonto hvortil eventuel refusion kan foregå, samt kopi af eventuel forudgående korrespondance med videre.

  

Fortrydelsesret 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@doggerlanddesign.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi (f.eks. ubrudte banderoler på garn), og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Ved modtagelse af returnerede varer tjekkes de på shoppens lager, i forhold til fx stand og vægt (garn) og varens salgsværdi - og det beløb som kan refunderes vurderes ud fra dette kontroltjek.

Er du i tvivl, så send os gerne en mail inden du returnerer varen.

Returnering af garnkits (garn og opskrift)

Fortryder du købet af et garnkit (også kaldet strikkekit) med garn og opskrift samlet i en pakke/pose, gælder særlige regler for returnering, iht ovenstående omkring varens stand. For at du kan få fuld pris refunderet for et garnkit, skal pakken/posen være ubrudt og/eller celofanposen med opskriften skal være hel og uåbnet. Såfremt du vælger at beholde opskriften og returnerer garnet fra kittet, tilbageholdes kr. 99,- for opskriften. Du er også velkommen til at returnere garnkittet helt uåbnet, eventuelt ved at afvise modtagelsen af pakken.

 

Returnering af løsopskrifter

Fortryder du købet af en løsopskrift fra fx PetiteKnit, Istex eller Sanne Fjalland, gælder lignende betingelse som ved returnering af garnkits: opskriften skal være i synlig hel og ubrugt stand. Såfremt varen har mistet værdi, gælder betingelsen under punktet "Varens stand, når du sender den retur".

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet (iht. gældende Markedsføringsregler), fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Returseddel og pakkeporto ved returnering
Kunder med adresse i Danmark kan med
fordel købe pakkeporto på Doggerland Designs returportal hos pakkelabels.dk/Shipmondo på dette link: Returnering - klik her. Ved brug af denne tjeneste får kunden rabat på pakkeportoen (pakkelabel) idet garnkits.dk /Doggerland Design betaler en del af returportoen. Udenlandske kunder (uden for Danmark og Sverige) bedes venligst selv sørge for køb af pakkeporto i hjemlandet ved eventuel returnering af varer købt hos garnkits.dk. Returseddel kan også fås ved henvendelse på mail: info@doggerlanddesign.dk.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på vores adresse mod forudgående aftale.

 

Refusion
I tilfælde af eventuel aftalt nedslag i pris på modtagede varer, eller på returnerede varer, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen, i henhold til gældende lovgivning. Refusion sker normalt ved bankoverførsel, og Doggerland Design har derfor brug for oplysninger om registrerings- og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan derfor oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform. Alternativt kan refusion også ske kontant ved personligt fremmøde med ovenstående/nævnte dokumentation mv., i Doggerland Designs butik Garnhytten på aftalt tidspunkt eller i Garnhyttens almindelige åbningstider (se shoppens forside).

Køb af løsopskrifter
Løsopskrifter - og opskrifter fra strikke- eller hæklekits byttes og refunderes ikke. Se betingelser ovenover. Sandnes l
øsopskrifter og opskrifthæfter sælges kun med tilhørende originale garn, mindst 4 nøgler pr. opskrift/hæfte.

 

Udsalg og rabat
Ved tilbud og udsalg af garn med rabat på mere end 10% kan samme indfarvning/partinummer på alle nøgler garn ikke garanteres.

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Marianne via info@doggerlanddesign.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

 

Personoplysningerne registreres hos Doggerland Design og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på garnkits.dk er Doggerland Design. 

 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på:
info@doggerlanddesign.dk.

 

Marianne Damgaard Porsborg

garnkits.dk v/Doggerland Design

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

garnkits.dk /Doggerland Design

Jernbanegade 21, st. tv.

3600 Frederikssund

mail: info@doggerlanddesign.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

Handelsbetingelser for butik Garnhytten Frederikssund
Der gælder særlige/udvidede handelsbetingelser for Doggerland Designs fysiske garnbutik i Frederikssund. Disse kan læses - her.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 5. januar 2022

 
Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB Maestro MobilePay